El nostre candidat

El passat mes d’abril vam escollir en Pau Presas i Bertran com alcaldable de la plataforma ciutadana Fem Cassà

Tant abans com després de la seva elecció com a cap de llista, segur que l’heu pogut veure, conjuntament amb diversos membres de Fem Cassà, conversant amb molta gent i visitant les diverses entitats, comerços i empreses cassanenques per conèixer de primera mà les seves necessitats, idees i comentant quin poble volem fer plegats.

En Pau és una persona propera, que li agrada escoltar i dedicar temps a conèixer i parlar amb totes aquelles persones que tenen projectes, idees o qualsevol iniciativa relacionada amb Cassà de la Selva, sempre acompanyat de la seva llibreta negra petita, per no perdre cap detall. És meticulós, organitzatperseverant, també una mica tossut (ho reconeix) i destaca que li agrada treballar en equip, al costat de persones vàlides i compromeses treballant plegats per aconseguir els objectius proposats. 

Vols conèixer més coses del nostre alcaldable?

Va néixer a Cassà de la Selva l’any 1989, fill de la Leonor i en Jordi, casat amb la Laura i amb un fill de 3 anys, en Roger

Vinculat a diverses entitats cassanenques des de jove, ha estat regidor d’Hisenda i Organització Municipal de l’ajuntament de Cassà. Actualment és Vicepresident de la Diputació de Girona on és responsable de les àrees d’Hisenda, Recursos Humans, Promoció Econòmica i Cooperació Local i President del Consorci de les Gavarres

  1. És un amant de la cuina, els dos plats que li agrada més cuinar són la vedella amb bolets i el rostit. 
  2. És economista i màster en Recursos Humans, Relacions Laborals i Orientació Laboral per la Universitat de Girona. Universitat a la qual actualment fa de professor associat als graus d’Economia i Administració i Direcció d’Empreses.
  3. Li encanten les Gavarres, especialment per anar-hi a caçar bolets.
  4. Li agrada tenir-ho tot organitzat, té totes les coses que ha de fer ordenades en taules d’excels i llistes. Si està apuntat no s’escapa res.
  5.  Va estudiar música durant molts anys, sap tocar el violí, el saxo, i la guitarra. Ha tocat amb diversos grups com la Jove Orquestra de Cassà, Buskant Greska, Turrai o els Grallers i Timbalers dels Gegants de Cassà. També va treballar diverses temporades treballant de nits de muntador, tècnic de so i llums de l’Orquestra Gerunda, fent concerts i balls per les festes majors de tot el país.
  6. Va fer atletisme a Cassà, competint en les disciplines de llançament de pes, martell, javelina i disc. També va ser jugador de bàsquet i tennis taula al Foment. 
  7.  És un apassionat de la història, especialment de la història medieval i de l’època grega i romana.
  8.  Li agrada escoltar i parlar amb la gent. Apunta les coses més rellevants amb unes llibretes negres petites que va renovant a mesura que n’omple totes les pàgines.
  9. Abans de començar a treballar a la Diputació de Girona, treballava a Barcelona com a tècnic del Departament de Relacions Laborals i Negociació Col·lectiva de PIMEC, la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya. En aquest entorn es va especialitzar en negociació de conveni col·lectius, la mediació i conciliació col·lectiva per la resolució de conflictes laborals i l’assessorament a petites i mitjanes empreses.
  10. Ara mateix està mirant “El Senyor dels Anells: els Anells del Poder”, amb un molt bon doblatge al català. Espera a acabar-la abans de començar a veure la preqüela de “Joc de trons” “La Casa del Drac”. Si hagués de recomanar alguna sèrie suggeriria “The Wire” i “House of Cards”. El que miren plegats amb la Laura i procuren de no perdre-s’ho gairebé mai, és “MasterChef”.
Pau Presas Fem Cassà 2022